OM OSS

målare

LÅNG ERFARENHET FRÅN MÅLERIBRANSCHEN

Swemål Bygg & Måleri är ett komplett bygg- och måleriföretag som utför en rad olika tjänster. Bygg, måleri, fönsterrenovering, plattsättning med mera. Vi tar oss an små och stora projekt inom måleri och bygg, kontakta oss om du vill veta mer.

Vi är ett måleriföretag med anor och ett stort antal nöjda kunder. Våra välutbildade och erfarna målare tar uppdrag från både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget har stort kundfokus och du som kund får alltid garanti på alla arbeten.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda ett brett urval av tjänster på entreprenad. Vi samarbetar med ett stort nätverk hantverkare inom en rad olika områden.

Blev AB år 2012

Swemål Bygg & Måleri blev aktiebolag 2012 och utökade då arbetsstyrkan och verksamheten. I vårt arbetslag finns lång branscherfarenhet inom en rad områden. Vi är bland annat Våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådets regelverk och använder endast Svanenmärkta färger till våra projekt.

Vi hanterar alla farliga ämnen på ett miljövänligt sätt. Vi använder alltid kvalitetsmaterial från ledande leverantörer och innehar entreprenad- och trygghetsförsäkringar från Trygg Hansa. Genom väl utförda uppdrag, tydlig kommunikation och känsla för service har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande och via rekommendationer.

 

Vi har målat trapphus till hundratals nöjda kunder!