OM OSS

Lång erfarenhet från måleribranschen

Vi är ett komplett bygg- och måleriföretag som utför en rad olika tjänster. Bygg, måleri, fönsterrenovering, plattsättning med mera. Vi tar oss an små och stora projekt inom måleri och bygg, kontakta oss om du vill veta mer.

trapphus

Vi är ett måleriföretag med anor och ett stort antal nöjda kunder. Våra välutbildade och erfarna målare tar uppdrag från både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Företaget har stort kundfokus och du som kund får alltid garanti på alla arbeten.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda ett brett urval av tjänster på entreprenad. Vi samarbetar med ett stort nätverk hantverkare inom en rad olika områden.

I vårt arbetslag finns lång branscherfarenhet inom en rad områden. Vi är bland annat Våtrumsbehöriga enligt Byggkeramikrådets regelverk och använder endast Svanenmärkta färger till våra projekt.

Vi hanterar alla farliga ämnen på ett miljövänligt sätt. Vi använder alltid kvalitetsmaterial från ledande leverantörer och innehar entreprenad- och trygghetsförsäkringar. Genom väl utförda uppdrag, tydlig kommunikation och känsla för service har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande och via rekommendationer.

 

Vi har målat trapphus till hundratals nöjda kunder!